Pantoon NV, met vestiging te Temse, is één van de voorname spelers op het vlak van groot formaat digitale druktechnologie. Zowel de verkoop van hardware in de grafische en technische markt, als de verkoop van aanverwante producten en diensten is onze hoofdactiviteit. In het kader van onze organische groei zijn wij dringend op zoek naar:

1 Large Format Technical Engineer (M/V) (TEMSE)

Kandidaat zal over enige ervaring, of een grote mate van interesse beschikken, inzake herstelling van printers en andere uitvoer apparatuur. De kennis van grafische toepassingen op vlak van software en kleurprofilering is een grote meerwaarde. Naast het installeren van groot formaat printers en andere afwerkapparatuur, staat u ook in voor de opleidingen bij klanten, én de herstellingen ter plaatse.

Verwacht:

U dient ervaring te hebben opgedaan in dit vakgebied, of over een zekere technische kennis te beschikken in functie van het herstellen van groot formaat printers en diverse softwares. Ook een aanstekelijk enthousiasme om in deze boeiende sector van start te gaan, kan aanleiding zijn om uitgenodigd te worden voor een gesprek.
U dient tweetalig te zijn, NL+FR, met kennis van het engels.

Biedt:

Naast een zeer boeiende job in een steeds evoluerende nichemarkt bieden wij een grote mate van zelfstandigheid en een aangepast salarispakket

Soliciteren:

Zend uw CV naar bovenstaand adres of per e-mail t.a.v. D'Hondt Arnoud - Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.